Ny majoritetsägare i Tuve Bygg

Från och med den 26 juni är Anders Hedin Invest AB majoritetsägare i Tuve Bygg Holding. Förändringen initierades av styrelsen och har ett brett stöd i bolagets ledningsgrupp.
 
Med en ny stark majoritetsägare kan vi som bolag ännu snabbare nå de mål vi satt upp för 2020. Vi vill som bekant flytta fram vår position i byggbranschen och inom ett antal år fördubbla verksamheten, både när det gäller bolagets omsättning och antalet medarbetare.
 
Inte minst har ledningsgruppen och vår nye majoritetsägare en samsyn kring hur Tuve Bygg kan satsa ännu mer på projektutveckling och modulbyggande.
 
För alla medarbetare innebär den nya sammansättningen av ägargruppen inga organisationsförändringar. Inte mer än att vi kommer fortsätta växa och få fler uppdrag och arbetskamrater.
 
Anders Hedin är en erkänd entreprenör och näringslivsprofil i Västsverige med sinne för att skapa affärer. Familjen Hedin har sedan 1985 byggt upp en av landets största återförsäljarnät inom bilbranschen under namnet Hedin Bil. Idag är Anders Hedin ensamägare till Anders Hedin Invest AB som har tre affärsområden; fordon, fastigheter och finansiella tjänster. Bolaget har 2 000 medarbetare och omsätter drygt 13 miljarder kronor.
 
Med dessa rader vill vi informera om en mycket positiv förändring innan det är dags för oss alla att ta en välförtjänt semester. 
 
Pekka Merta, VD Tuve Bygg AB