Vårt erbjudande

För de stora och de små uppdragen

Söker du ett byggföretag som kan bygga, reparera och underhålla? Då ska du kontakta oss på Tuve Bygg. Med våra verksamhetsområden Bygg, Snickeri, Byggservice och Förvaltning är vi det kompletta byggföretaget för såväl offentliga som privata B2B-uppdragsgivare. Sedan starten 1979 har vi varit med i stora projekt och byggt allt från bostäder och kontorslokaler till skolor, sjukhus och parkeringshus. Och med samma engagemang har vi tagit oss an de mindre uppdragen som tillbyggnationer, badrumsrenoveringar eller underhållsarbete. Våra kontor i Göteborg, Stockholm samt Uddevalla gör det möjligt för oss att verka över ett brett geografiskt område, med fokus på Västsverige och Stockholmsområdet. Här kan du läsa mer om de olika koncernbolagen.

 

 

5 starka anledningar att välja Tuve Bygg

 

 • Att trygga människor når längst 
  Vi har en enkel filosofi som du märker av när du arbetar med oss, nämligen att: Trygga medarbetare vågar vara modiga, vågar utforska livet, vågar försöka och, inte minst, vågar vara sig själva. Detta synsätt präglar vår verksamhet i grunden och gäller inte bara oss själva utan alla goda krafter som behövs för att ett byggprojekt ska skapa bestående värden under lång tid. Här kan du läsa mer om hur vi tänker.
   
 • Kvalitet i alla led 
  Vi ska alltid leverera en prisvärd produkt med rätt kvalitet och utan fel, så att du som kund blir nöjd och får dina krav tillgodosedda både på kort och lång sikt. Därför är vi särskilt angelägna om kvalitet och positivt tänkande i alla led, både vad gäller tjänsterna vi erbjuder och hur vi utför våra uppdrag. Av den anledningen lägger vi också stor vikt på att utveckla ett gott och förtroendefullt samarbete med leverantörer och entreprenörer som delar vårt kvalitetstänkande. Här kan du se några exempel på allt vi byggt.
   
 • Engagemanget 
  Vi som arbetar på Tuve Bygg tycker om att gå till jobbet och det märker du som kund både på samarbetet och slutresultatet. Vår ambition är att ständigt utveckla vårt arbetssätt och våra medarbetare, så att vi blir bättre på att hitta alternativ för att bidra till ett hållbart samhällsbyggande.
   
 • Samverkan och partnering 
  Partnering är en effektiv och inspirerande arbetsform som ger kostnadseffektivitet och hög kvalitet på slutprodukten, samtidigt som den utvecklar organisationen och ställer krav på både uppdragsgivare och entreprenör. Läs om vårt koncept kring samverkan och partnering här.
   
 • Hur vi arbetar med hållbarhetsfrågor 
  Vi tror att det är tillsammans som vi kan bygga en hållbar framtid: miljömässigt, socialt och ekonomiskt . Därför har vårt hållbarhetsarbete sin grund i vår vision där vi genom goda relationer inom företaget och med våra kunder skapar värden när vi tillsammans bygger en hållbar framtid. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

 

”Det viktigaste är tryggheten att utlovade tider hålls, extra viktigt när man bygger bostäder då människor har sagt upp gamla hyresavtal eller sålt sitt boende.”

– Zumra Boskovic, Fastighetsutvecklingschef, Kungälvsbostäder

 

Har du ett uppdrag du vill diskutera eller vill du bara veta mer om oss?

Slå oss en signal på tel nr 031 - 785 15 00!