Storlek
64 lgh
Byggform
Projektet utförs som totalentreprenad
Antal BRF:er
3 Brf:er
Tidsplan
Inflytt: maj 2017- juli 2018

Drömboende på Kleven

Välkommen att boka en visning i vår nya visningslägenhet på det natursköna området Kleven. 

Där visar vi de två sista bostadsrättsföreningarna, med inflyttning under försommaren 2018. Det finns ett fåtal lediga lägenheter kvar till försäljning i bra läge, och med närhet till havet och pulsen på Smögenbryggan. 

Visningsadress Tunnbindarvägen, Smögen – följ skyltning.

För mer information, kontakta mäklare 

Alexander Gergils, Fastighetsbyrån Kungshamn, 

Tel nr 0734 – 16 02 53, E-post alexander.gergils [at] fastighetsbyran.se

 

Precis intill den välbesökta Smögenbryggan ligger det natursköna området Kleven, där vi bygger tre bostadsrättsföreningar med unikt läge. Bostadshusen, som ligger granne med havet och den pulserande bryggan, är Tuve Byggs första egenutvecklade projekt med bostadsrätter och det är vi väldigt stolta över. 

”Vi har verkligen satt vår Tuve Bygg-prägel med genomtänkt design och omsorgsfulla materialval som passar in i omgivningen.”

- Kristian Kolterud, projektutvecklare på Tuve Bygg

 

 

  

Köket och altanen med inbjudande närhet till klipporna.

 

Elegant helkaklat badrum med duschhörna och kombimaskin.

 

Din nya bostad har öppen planlösning med mycket rymd och ljus. Vita väggar och ekparkett gör det lätt för dig att skapa ditt hem.

 

 

 

Hus som tänker på sin omgivning

Husens design är en kombination av traditionell bohuslänsk stil och det bästa från dagens moderna arkitekter – vilket får husen att verkligen passa in i närmiljön. De yteffektiva lägenheterna erbjuder bekvämt boende både för de som vill njuta av Smögen året om, eller de som söker ett säsongsboende vid vackra Bohuskusten. Det underjordiska parkeringsgaraget är ett exempel på en del i projektet som kräver lite extra energi, då området ligger på en tidigare havsvik nära vattenbrynet, vilket i gengäld ger ett rejält mervärde för kunden.

 

Foto/Bilder: ©Copyright Tuve

Hej! Vill du veta mer?

Kristian Kolterud
Projektutvecklare

0701-85 15 47
kristian.kolterud [at] tuvebygg.se