Tuve Byggs Års redovisning 2017 är nominerad till Svenska Designpriset 2018

Tuve Bygg ABs Årsredovisning 2017 är nominerad till slutomröstning och tävlar i Svenska Designpriset 2018, i kategorin Information - Årsredovisning. Vi har sedan förra hösten samarbetat med kommunikationsbyrån Start Communication för att förstärka och förtydliga varumärket. En ny varumärkesplattform och grafisk profil har tagits fram, som bättre kommunicerar Tuve Bygg som en starkare och mer modern framtidsbyggare. Årsredovisningen var startskottet för vår nya profil.

Tuve Byggs Årsredovisning 2017 är nominerad till slutomröstning och tävlar i Svenska Designpriset 2018, i kategorin Information - Årsredovisning/Print. Vår årsredovisning togs fram i samarbete med vår kommunikationsbyrå, Start Communication i Göteborg. Vi på Tuve Bygg AB har sedan förra hösten arbetat med att förstärka och förtydliga vårt varumärke.

En ny varumärkesplattform och grafisk profil har tagits fram, som bättre kommunicerar Tuve Bygg som en starkare och mer modern framtidsbyggare. Detta nya grafiska uttryck syns nu på vår hemsida, www.tuvebygg.se, på våra dokument samt i vår nominerade Årsredovisning 2017.

"Vi har arbetat hårt tillsammans för att ta fram ett grafiskt uttryck som särskiljer oss från andra aktörer i branschen och speglar varumärkets personlighet. Vi är trygga, kreativa och okomplicerade, vilket återspeglas i den grafiska profilen. Årsredovisningen var startskottet för den nya profilen, varför det känns extra roligt att den uppmärksammas på detta vis", säger Johanna Hellmér Wiberg VD/Projektledare Start Communication

Under perioden 3 - 9 september äger omröstningen rum på www.designpriset.se och alla får vara med och rösta fram vinnaren.

"Det är fantastiskt kul att vara nominerad! Ett starkt varumärke som är lätt att känna igen och som förmedlar ett bra budskap är oerhört viktigt idag. Vårt varumärke ska kommunicera de värden vi står för och som vi ger uttryck för i vår verksamhet", säger Iréne Klamas, Marknads- och Kommunikationsansvarig Tuve Bygg AB.

Vinnaren presenteras den 25 oktober under den festliga prisutdelningen på Berns i Stockholm.