Jobba hos Tuve Bygg

Är du intresserad av att vara en del av Tuvekoncernens fortsatta tillväxt och spännande utveckling? Vi håller alltid ögon och öron öppna för branschkunniga människor. Har vi inga lediga tjänster som passar in på din profil är du alltid välkommen att sända in din spontanansökan till oss, ange gärna typ av tjänst i din ansökan.

Jobba inom Tuvekoncernen

Koncernen är ett av de ledande byggföretagen i Göteborg med ytterligare kontor i Uddevalla. Sedan 2016 finns även Tuve Bygg i Stockholm. Vårt huvudkontor ligger i Mölndal, och vår växande organisation har 230 anställda med en omsättning över 1 miljard.

Vi är ett modernt byggföretag med platt organisation och korta beslutsvägar. Vi gillar utmanande uppdrag och det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt individer. Här arbetar du tätt tillsammans med många trygga, kompetenta och engagerade medarbetare under gott kamratskap.

Lediga tjänster

Vi söker ständigt efter duktiga medarbetare. Just nu söker vi efter erfarna platschefer och arbetsledare till alla våra kontor. Vill du veta mer? Kontakta oss gärna!

Ansök till oss här

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx.

Vill du veta mer?

Marie Hansson
HR-chef

070-185 15 95
marie.hansson [at] tuvebygg.se

”Personligheten och rätt inställning är viktigast. Att vi hittar personer som verkligen känner att de vill vara med och utveckla Tuve som bolag. Det innebär inte att alla ska vara likadana, tvärtom vill vi ha mångfald i bolaget, men samma grundvärderingar är viktigt.”
- Marie Hanson, HR-chef på Tuve Bygg