Jobba hos Tuve Bygg

Är du intresserad av att vara en del av Tuvekoncernens fortsatta tillväxt och spännande utveckling? Vi håller alltid ögon och öron öppna för erfarna och branschkunniga människor. Har vi inga lediga tjänster som passar in på din profil är du alltid välkommen att sända in din spontanansökan till oss, ange gärna typ av tjänst i din ansökan.

 

Jobba inom Tuvekoncernen

Koncernen är ett av de ledande byggföretagen i Göteborg med ytterligare kontor i Uddevalla. Tuve Bygg är även etablerat i Stockholm. Vårt huvudkontor ligger i Mölndal, och vår växande organisation har ca 240 anställda och har en omsättning på drygt 1,7 miljard.

Tuve Bygg är en modern framtidsbyggare med platt organisation och korta beslutsvägar. Vi gillar utmanande uppdrag och det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt individer. Här arbetar du tätt tillsammans med många trygga, kompetenta och engagerade medarbetare under gott kamratskap.

Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och utvecklas hela tiden, på alla våra kontor. Därför söker vi dig som har lång erfarenhet av branschen och är trygg i din profession. Du brinner för det du gör och vill arbeta på ett personligt byggföretag.

På Tuve Bygg är vi trygga, utvecklande, värdeskapande och engagerade. Detta är vår värdegrund som präglar våra yrkesroller och vår vardag.
 
Känns detta rätt för dig, så finns det många spännande roller hos oss såsom:
 
- Projektchef
- Projektledare
- Platschef 
- Arbetsledare 
- Inköpare
- Installationsledare
- Kalkylator
- Entreprenadingenjör
- Projekteringsledare
- Snickare
 
Vill du veta mer om hur det är att arbeta i en utvecklande organisation som Tuve Bygg? Välkommen att kontakta oss!

Ansök till oss här

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx.

Vill du veta mer?

Annelie Lindblom
HR-ansvarig

070 - 490 38 76
annelie.lindblom [at] tuvebygg.se